SN Stolarija

Automatizacija

Schüco DCS Door Control System

DCS Door Control System

Jednostavna električna instalacija zbog prethodno konfekcionirane instalacije. Na zahtev kupca mogući individualni elementi stakla uključujući materijal za pričvršćivanje.

Schüco DCS Touch Display

DCS Touch Display

Schüco DCS touch display: Komunikacija vrata i kontrole prilaza u jednom modulu – sa najjednostavnijim umreženjem na IP-bazi.

Schüco e-slide

e-slide

Mehatronski Schüco e-slide, koji je kompletno pokriven, pruža multifunkcionalni komfor primene: pritiskom na dugme mogu se otvarati čak i podizno-klizni elementi u visini prostorije. Zatim su moguće još i druge komforne funkcije kao opcije ventilacije i elektronskog prepoznavanja prepreka.

Schüco otisak prstiju

Schüco otisak prstiju

Identifikacije preko otiska prstiju pogodna je kako za poslovne tako i za stambene objekte. Ono obezbeđuje jedno od najbezbednijih postupaka, najvišu moguću zaštitu u poređenju sa uobičajenom tehnikom.

Schüco osigurač vrata za prinudni izlaz

Osigurač vrata za prinudni izlaz

Sa DCS-osiguračem vrata za prinudni izlaz i modulima prekidački ključ, taster u slučaju opasnosti i znakom upozorenja Schüco nudu sertifikovanu bezbednosnu tehniku odgovarajućeg izgleda.

Schüco daljinski sistemi

Schüco daljinski sistemi

Schüco daljinski sistemi čine rukovanje prozorima, gornjim svetlarnicima i zaštitom za sunce- žaluzine jednostavno kao nikad do sad.

Schüco LightSkin

Schüco LightSkin

Schüco LightSkin je LED rešenje za rasvetu, gde se strukture i forme elemenata prozora noću naglašavaju. Ovo rešenje je tako razvijeno, da se u potpunosti mogu integrisati u Schüco profile.

Schüco upravljač za vrata

Upravljač za vrata

Schüco upravljač za vrata povezan sa Schüco sistemom otiska prstiju ili drugi Keyless-Entry – sistemi pouzdano vode računa o tome da samo određene osobe u tačno definisano vreme dobiju pristup u bezbednosno zaštićene oblasti i na taj način se sprečavaju moguću zloupotrebu.

Schüco WCS Wireless Control System

Wireless Control System

Daljinski Schüco Wireless Control System (WCS) se sastoji od energetski nezavisnog tastera, prekidača i aktivatora, koji omogućavaju inteligentno umreženje automatizovanih Schüco komponenti sistema kao TipTronic prozori, sistemi zaštite od sunca ili osvetljenje.

Schüco kontrola prilaza

Kontrola prilaza

Komforno, bezbedno i blagovremeno – pomoću novog modula Fingerprint Bluetooth nudi sistem upravljanja vratima Schüco DCS atraktivno proširenje svoje funkcionalne palete za oblast kontrole prilaza. Upravljanje sledi ugodno pomoću iOS- ili android-App: npr. postavljanje, izmena ili brisanje korisničkih profila.