SN Stolarija

Harmonika vrata

Idealna su za pregrađivanje velikih površina i otvora u životnim i radnim prostorima, gde postoje specifični zahtevi za fleksibilne podele sa pokretnim pregradama. Nude se rešenja sa velikim brojem krila, bez posebnih ograničenja u pogledu dimenzija uz glatko pomeranje i minimalno zauzimanje prostora.

SUPREME SF85 Termički izolovana harmonika vrata

SUPREME SF85

Sistem kliznih vrata izuzetne svetske klase sa klizačem sa donje strane, koji kombinuje minimalnu estetiku sa izvanrednim performansama, veoma velike dimenzije sa izuzetnom malom veličinom vidljivog aluminijuma, kao i poboljšanu protivprovalnu zaštitu različitih vrsta.

Termički izolovana harmonika vrata SMARTIA M19800

SMARTIA M19800

SMARTIA M19800 je termički izolovani sistem harmonika vrata sa pogonom na vrhu i pogodan za standardne i velike konstrukcije. Nudi izdržljiva i elegantna rešenja koja se primenjuju na srednje i vrhunske projekte kao što su luksuzni objekti, poslovne zgrade, konferencijske centri, hoteli, restorani i mnogi drugi.

SMARTIA Μ9800 termički neizolovana harmonika vrata

SMARTIA Μ9800

SMARTIA M 9800 je termički neizolovani sistem harmonika vrata sa pogonom sa gornje strane i pogodan za standardne i velike konstrukcije. Nudi izdržljiva i elegantna rešenja koja se primenjuju na srednje i vrhunske projekte kao što su luksuzni objekti, poslovne zgrade, konferencijske centri, hoteli, restorani i mnogi drugi.

Schüco ASS 80 FD.HI

ASS 80 FD.HI

Schüco vrata ADS 80 FR 30 ispunjavaju sve zahteve protivpožarnih klasa EI30 kao i EW30. Serija se sastoji od 5 –komornih šupljih profila sa dubinom ugradnje od 80 mm, pogodna i za velike unutrašnje dimenzije prolaza.