SN Stolarija

Klizni sistemi - Alumil

Automatizovan klizni sistem za ulazna vrata SUPREME S650 e-MOTION

SUPREME S650 e-MOTION

SUPREME S650 e-MOTION je automatizovana verzija serije SUPREME S650 PHOS. Elegantan dizajn i električna automatizacija nudeći maksimalnu jednostavnost upotreba, čine ga savršenim rešenjem za projekte koji zahtevaju impresivne široke otvore sa neprekinutim pogledom, kao i apsolutnu udobnost.

Minimalistički klizni sistem za ulazna vrata SUPREME S650 PHOS

SUPREME S650 PHOS

Termički izolovan klizni sistem SUPREME S650 PHOS idealno je rešenje za projekte koji zahtevaju širok raspon sa minimalnim vidljivim aluminijumom. Masivne, ali elegantne površine stakla postižu se uz visoku funkcionalnost, performanse i minimalistički arhitektonski dizajn.

Podizno-klizni termički izolovan sistem ALUMIL SUPREME S700

ALUMIL SUPREME S700

Podizno-klizni ALUMIL SUPREME S700 sistem predstavlja novu generaciju ALUMIL-ovih high-end sistema. To je izvrsno rešenje za zahtevne projekte, ispunjavajući trend "transparentne" arhitekture kroz velike staklene površine, sa visokom termičkom izolacijom, sigurnošću i modernim dizajnom.

Klizni sistem za ulazna vrata SMARTIA S350

SMARTIA S350

SMARTIA S350 je moderan i fleksibilan termički izolovan klizni sistem sa modernim dizajnom ravnih linija. Idealan je za renoviranja zahvaljujući svojoj jednostavnoj konstrukciji.

Klizni sistem za ulazna vrata SMARTIA S440

SMARTIA S440

SMARTIA S440 je inovativni termički izolovan klizni sistem koji uključuje sve moderne arhitektonske trendove i zahteve za visokom energetskom efikasnosti. To je idealna opcija za veoma zahtevno evropsko tržište.

Klizni termički neizolovan sistemα SMARTIA M14600

SMARTIA M14600

SMARTIA M14600 je ALUMIL-ov novi klizni sistem izuzetno elegantnih linija, kao rezultat stručnosti ALUMIL grupe. Zadovoljava savremene arhitektonske trendove i zahteve za posebno visokim performansama te je idealno rešenje za područja sa toplijom klimom.

Klizni termički neizolovan sistem SMARTIA M12500 PHOS

SMARTIA M12500 PHOS

SMARTIA M12500 PHOS je novi ALUMIL-ov genijalni klizni sistem za minimalne klizne okvire koji povećavaju prirodno osvetljenje. Njegov jedinstveni dizajn potpuno je u skladu sa najnovijim arhitektonskim trendovima.

Minimalistički termički izolovani klizni sistem ALUMIL SMARTIA M630 PHOS

ALUMIL SMARTIA M630 PHOS

Klizni sistem ALUMIL SMARTIA M630 PHOS nudi minimalistički dizajn u savremenim rezidencijama kombinujući visoke termičke karakteristike sa elegancijom. Sledeći filozofiju “manje je više “, svi aluminijumski profili mogu biti sakriveni u zidu pružajući na taj način potpuni osećaj udobnosti.

Podizno-klizni i klizni sistem SMARTIA M45000

SMARTIA M45000

SMARTIA M45000 je klizni i podizno-klizni sistem za prozore i vrata sa modernim, ravnim dizajnom. Sistem zadovoljava širok raspon potreba koristeći zajedničke profile za izradu jednostavnih kliznih i podizno-kliznih tipologija. Idealno je rešenje za velike raspone i topliju klimu.

Podizno-klizni termički izolovan sistem SMARTIA S560

SMARTIA S560

SMARTIA S560 je robustan termički izolovan podizno/klizni sistem koji osigurava visoku termičku efikasnost, fleksibilnost i idealan je za velike otvore.

Klizni termički neizolovan sistem COMFORT M900

COMFORT M900

COMFORT M900 je najlakši klizni sistem za najmanju investiciju. Idealan predlog za low-cost rešenja bez ugrožavanja kvaliteta.

Klizni termički neizolovan sistem COMFORT M9050

COMFORT M9050

COMFORT M9050 je neizolovan klizni aluminijumski ssistem čija su glavna svojstva niska težina i zaobljen oblik profila.

Klizni termički neizolovan sistem COMFORT M9200

COMFORT M9200

COMFORT M9200 je neizolovan klizni sistem zaobljenih linija.