SN Stolarija

Klizni sistemi - Schüco

Schüco ASS 77 PD.HI

ASS 77 PD.HI

Nudimo dodatno ugaona rešenja od 90°za mala vrata i opcionalno ručnu varijantu okova. Po izboru 2- ili 3- žlebni okvir pruža veliki konstruktivni spektar za osvetljenu, transparentnu arhitekturu pri komfornom pogonu i jednostavnom bezbednom kretanju.

Schüco ASS 70.HI

ASS 70.HI

Baziran na 1-, 2- i 3 – žlebnim okvirima, mogu se sa Schüco ASS 70.HI graditi velike širine otvaranja sa izvanrednim komforom rukovanja. To je idealno za primenu kao kvalitetno sistemsko rešenje u građevini i luksuznoj stanogradnji.

Schüco AvanTec SimplySmart PASK bez barijere

SimplySmart PASK

Schüco paralelni-spuštajući-klizni-preklopni sistem (PASK) je optimalna kombinacija kliznog elementa i spuštajuće-preklopnog prozora. Predstavlja veći komfor kod velikih otvora prozora.

Schüco ASS 43

ASS 43

Sistem kliznih vrata Schüco ASS 43 je toplotno izolovan klizni sistem. Moguće su različite varijante krila i postrojenja se mogu izvesti kao 1-, 2- i 3-žlebna. Sa debljinom stakla do 26 mm kod Schüco ASS 43 nudi ovaj sistem izuzetno individualnu slobodu konstruisanja.

Schüco ASS 50 FD.NI

ASS 50 FD.NI

Schüco preklopno-klizni sistemi – lepog oblika i praktičnosti. Dodatni komfor obezbeđuje okretno-kip-ventilaciono krilo sa preklopnim krilom na strani okvira.

Schüco ASS 70 FD

ASS 70 FD

Različiti zahtevi se mogu po izboru realizovati po izboru pomoću toplotno izolovanih ili neizolovanih preklopno-kliznih sistema. Opcionalno ravan podni prag omogućava prilaz bez barijera, npr. za prodajne prostorije.

Schüco ASS 80 FD.HI

ASS 80 FD.HI

Preklopno-klizni sistem ASS 80 FD.HI je jedinstven na tržištu. Schüco ASS 80 FD.HI je izuzetno komfortabilan za rukovanje i pre svega se iz tog razloga i primenjuje.

Schüco ASS 39 PD.NI

ASS 39 PD.NI

Za klizne konstrukcije bez zahteva za toplotnom izolacijom ovaj klizni sistem nudi lep dizajn sa mnogo transparentnosti. To je lagan sistem primenjiv za tople klimatske zone kao i za unutrašnju oblast u hladnim klimatskim zonama.

Schüco ASS 28.NI

ASS 28.NI

Schüco ASS 28.NI nudi ekonomično rešenje za unutrašnje kao i spoljašnje prostore, gde nije potrebna toplotna izolacija. Ovaj klizni sistem je idealan kao prolaz do zastakljenih balkona i terasa.

Schüco ASS 32.NI

ASS 32.NI

Schüco ASS 32.NI nudi ekonomično rešenje za unutrašnje kao i spoljašnje prostore, gde nije potrebna toplotna izolacija. Ovaj klizni sistem je idealan kao prolaz do zastakljenih balkona i terasa.

Schüco ASS 50.NI

ASS 50.NI

Schüco klizni i klizno-podizani sistem ASS 50. NI je bazno rešenje za regione sa osnovnim zahtevima za toplotnom izolacijom. Izolovana aluminijumska konstrukcija je pogodna za uzak vizuelni izgled od samo 89 mm za velike površine stakla sa maksimalnom propusnošću svetlosti – kod minimalnih prostornih potreba.

Schüco ASS 77 PD.NI

ASS 77 PD.NI

Pomoću Schüco kliznog sistema ASS 77 PD.NI (Non Insulation) mogu se realizovati visoko-transparentna klizna postrojenja sa velikim formatima krila i uskim vizuelnim širinama – za osvetljene prostorije.

Schüco ASS 39 SC TipTronic

ASS 39 SC TipTronic

Sve komponente okova kliznog sistema Schüco ASS 39 SC TipTronic ugrađene su u krilo rama i nije im potrebno specijalno programiranje. Komforno otvaranje, zatvaranje i zaključavanje na pritisak dugmeta su obezbeđeni!