SN Stolarija

Klizni sistemi

Najćešće se koriste za zastakljivanje terasa i restorana, međutim, primena je višestruka, tako da se koriste za, unutrašnja vrata, pregradne zidove i sl. Izbor tipologije profila sa ili bez termoprekida zavisi od zvučne i termičke izolacije koja se želi postići, kao i od prosečnih vremenskih temperatura za područje gde se ugrađuje.

Automatizovan klizni sistem za ulazna vrata SUPREME S650 e-MOTION

SUPREME S650 e-MOTION

SUPREME S650 e-MOTION je automatizovana verzija serije SUPREME S650 PHOS. Elegantan dizajn i električna automatizacija nudeći maksimalnu jednostavnost upotreba, čine ga savršenim rešenjem za projekte koji zahtevaju impresivne široke otvore sa neprekinutim pogledom, kao i apsolutnu udobnost.

Minimalistički klizni sistem za ulazna vrata SUPREME S650 PHOS

SUPREME S650 PHOS

Termički izolovan klizni sistem SUPREME S650 PHOS idealno je rešenje za projekte koji zahtevaju širok raspon sa minimalnim vidljivim aluminijumom. Masivne, ali elegantne površine stakla postižu se uz visoku funkcionalnost, performanse i minimalistički arhitektonski dizajn.

Podizno-klizni termički izolovan sistem ALUMIL SUPREME S700

ALUMIL SUPREME S700

Podizno-klizni ALUMIL SUPREME S700 sistem predstavlja novu generaciju ALUMIL-ovih high-end sistema. To je izvrsno rešenje za zahtevne projekte, ispunjavajući trend "transparentne" arhitekture kroz velike staklene površine, sa visokom termičkom izolacijom, sigurnošću i modernim dizajnom.

Klizni sistem za ulazna vrata SMARTIA S350

SMARTIA S350

SMARTIA S350 je moderan i fleksibilan termički izolovan klizni sistem sa modernim dizajnom ravnih linija. Idealan je za renoviranja zahvaljujući svojoj jednostavnoj konstrukciji.

Klizni sistem za ulazna vrata SMARTIA S440

SMARTIA S440

SMARTIA S440 je inovativni termički izolovan klizni sistem koji uključuje sve moderne arhitektonske trendove i zahteve za visokom energetskom efikasnosti. To je idealna opcija za veoma zahtevno evropsko tržište.

Klizni termički neizolovan sistemα SMARTIA M14600

SMARTIA M14600

SMARTIA M14600 je ALUMIL-ov novi klizni sistem izuzetno elegantnih linija, kao rezultat stručnosti ALUMIL grupe. Zadovoljava savremene arhitektonske trendove i zahteve za posebno visokim performansama te je idealno rešenje za područja sa toplijom klimom.

Klizni termički neizolovan sistem SMARTIA M12500 PHOS

SMARTIA M12500 PHOS

SMARTIA M12500 PHOS je novi ALUMIL-ov genijalni klizni sistem za minimalne klizne okvire koji povećavaju prirodno osvetljenje. Njegov jedinstveni dizajn potpuno je u skladu sa najnovijim arhitektonskim trendovima.

Minimalistički termički izolovani klizni sistem ALUMIL SMARTIA M630 PHOS

ALUMIL SMARTIA M630 PHOS

Klizni sistem ALUMIL SMARTIA M630 PHOS nudi minimalistički dizajn u savremenim rezidencijama kombinujući visoke termičke karakteristike sa elegancijom. Sledeći filozofiju “manje je više “, svi aluminijumski profili mogu biti sakriveni u zidu pružajući na taj način potpuni osećaj udobnosti.

Podizno-klizni i klizni sistem SMARTIA M45000

SMARTIA M45000

SMARTIA M45000 je klizni i podizno-klizni sistem za prozore i vrata sa modernim, ravnim dizajnom. Sistem zadovoljava širok raspon potreba koristeći zajedničke profile za izradu jednostavnih kliznih i podizno-kliznih tipologija. Idealno je rešenje za velike raspone i topliju klimu.

Podizno-klizni termički izolovan sistem SMARTIA S560

SMARTIA S560

SMARTIA S560 je robustan termički izolovan podizno/klizni sistem koji osigurava visoku termičku efikasnost, fleksibilnost i idealan je za velike otvore.

Klizni termički neizolovan sistem COMFORT M900

COMFORT M900

COMFORT M900 je najlakši klizni sistem za najmanju investiciju. Idealan predlog za low-cost rešenja bez ugrožavanja kvaliteta.

Klizni termički neizolovan sistem COMFORT M9050

COMFORT M9050

COMFORT M9050 je neizolovan klizni aluminijumski ssistem čija su glavna svojstva niska težina i zaobljen oblik profila.

Klizni termički neizolovan sistem COMFORT M9200

COMFORT M9200

COMFORT M9200 je neizolovan klizni sistem zaobljenih linija.

Schüco ASS 77 PD.HI

ASS 77 PD.HI

Nudimo dodatno ugaona rešenja od 90°za mala vrata i opcionalno ručnu varijantu okova. Po izboru 2- ili 3- žlebni okvir pruža veliki konstruktivni spektar za osvetljenu, transparentnu arhitekturu pri komfornom pogonu i jednostavnom bezbednom kretanju.

Schüco ASS 70.HI

ASS 70.HI

Baziran na 1-, 2- i 3 – žlebnim okvirima, mogu se sa Schüco ASS 70.HI graditi velike širine otvaranja sa izvanrednim komforom rukovanja. To je idealno za primenu kao kvalitetno sistemsko rešenje u građevini i luksuznoj stanogradnji.

Schüco AvanTec SimplySmart PASK bez barijere

SimplySmart PASK

Schüco paralelni-spuštajući-klizni-preklopni sistem (PASK) je optimalna kombinacija kliznog elementa i spuštajuće-preklopnog prozora. Predstavlja veći komfor kod velikih otvora prozora.

Schüco ASS 43

ASS 43

Sistem kliznih vrata Schüco ASS 43 je toplotno izolovan klizni sistem. Moguće su različite varijante krila i postrojenja se mogu izvesti kao 1-, 2- i 3-žlebna. Sa debljinom stakla do 26 mm kod Schüco ASS 43 nudi ovaj sistem izuzetno individualnu slobodu konstruisanja.

Schüco ASS 50 FD.NI

ASS 50 FD.NI

Schüco preklopno-klizni sistemi – lepog oblika i praktičnosti. Dodatni komfor obezbeđuje okretno-kip-ventilaciono krilo sa preklopnim krilom na strani okvira.

Schüco ASS 70 FD

ASS 70 FD

Različiti zahtevi se mogu po izboru realizovati po izboru pomoću toplotno izolovanih ili neizolovanih preklopno-kliznih sistema. Opcionalno ravan podni prag omogućava prilaz bez barijera, npr. za prodajne prostorije.

Schüco ASS 80 FD.HI

ASS 80 FD.HI

Preklopno-klizni sistem ASS 80 FD.HI je jedinstven na tržištu. Schüco ASS 80 FD.HI je izuzetno komfortabilan za rukovanje i pre svega se iz tog razloga i primenjuje.

Schüco ASS 39 PD.NI

ASS 39 PD.NI

Za klizne konstrukcije bez zahteva za toplotnom izolacijom ovaj klizni sistem nudi lep dizajn sa mnogo transparentnosti. To je lagan sistem primenjiv za tople klimatske zone kao i za unutrašnju oblast u hladnim klimatskim zonama.

Schüco ASS 28.NI

ASS 28.NI

Schüco ASS 28.NI nudi ekonomično rešenje za unutrašnje kao i spoljašnje prostore, gde nije potrebna toplotna izolacija. Ovaj klizni sistem je idealan kao prolaz do zastakljenih balkona i terasa.

Schüco ASS 32.NI

ASS 32.NI

Schüco ASS 32.NI nudi ekonomično rešenje za unutrašnje kao i spoljašnje prostore, gde nije potrebna toplotna izolacija. Ovaj klizni sistem je idealan kao prolaz do zastakljenih balkona i terasa.

Schüco ASS 50.NI

ASS 50.NI

Schüco klizni i klizno-podizani sistem ASS 50. NI je bazno rešenje za regione sa osnovnim zahtevima za toplotnom izolacijom. Izolovana aluminijumska konstrukcija je pogodna za uzak vizuelni izgled od samo 89 mm za velike površine stakla sa maksimalnom propusnošću svetlosti – kod minimalnih prostornih potreba.

Schüco ASS 77 PD.NI

ASS 77 PD.NI

Pomoću Schüco kliznog sistema ASS 77 PD.NI (Non Insulation) mogu se realizovati visoko-transparentna klizna postrojenja sa velikim formatima krila i uskim vizuelnim širinama – za osvetljene prostorije.

Schüco ASS 39 SC TipTronic

ASS 39 SC TipTronic

Sve komponente okova kliznog sistema Schüco ASS 39 SC TipTronic ugrađene su u krilo rama i nije im potrebno specijalno programiranje. Komforno otvaranje, zatvaranje i zaključavanje na pritisak dugmeta su obezbeđeni!