SN Stolarija

Prozori i vrata - Alumil

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SUPREME S77

ALUMIL SUPREME S77

Sistem SUPREME S77 je ALUMIL-ov predlog za napredne termički izolovane prozore, koji udovoljavaju visokim standardima svih naprednih tržišta i uključuju moderan dizajn. Ovo je idealno rešenje za projekte koji zahtevaju visoku efikasnost maksimalnu sigurnost.

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SUPREME S77 PHOS

ALUMIL SUPREME S77 PHOS

Sistem ALUMIL SUPREME S77 PHOS nudi alternativu za okvire sa skrivenim krilom i spojnicama. Ova verzija idealna je za povećanje prirodnog svetla zahvaljujući značajno smanjenoj vidljivoj širini aluminijuma. Sistem nudi visoku termičku izolaciju i vodonepropustljivost što u kombinaciji sa visokim stepenom redukcije zvuka ga čini idealnim za najzahtevnije projekte.

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SUPREME S91

ALUMIL SUPREME S91

Sistem ALUMIL SUPREME S91 posebno je dizajniran da zadovolji visoke zahteve pasivnih kuća. Idealan je za teške i energetski efikasne konstrukcije koji nude visok stepen sigurnosti. Razvoj sistema podstaknut je potrebom za najboljim klasičnim izvedbama u smislu termičke izolacije, odonepropustljivosti i redukcije zvuka. Sistem je savršeno rešenje za najzahtevnije tržište.

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SMARTIA M11000

ALUMIL SMARTIA M11000

ALUMIL SMARTIA M11000 je okretno/nagibni sistem sa izolacijom koji može zadovoljiti najzahtevnije potrebe zahvaljujući velikom broju rešenja i dizajna.

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SMARTIA M20650

ALUMIL SMARTIA M20650

ALUMIL SMARTIA M20650 je elegantan,toplotno izolovani okretno-nagibni sistem, koji koristeći skriveno krilo pruža minimalistički dizajn. To je idealno rešenje za maksimalni prodor prirodnesvetlosti.

Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M9660

SMARTIA M9660

SMARTIA M9660 je termički izolovan okretno/nagibni sistem za područja sa toplijom klimom, osiguravajući visokokvalitetne konstrukcije i primenu različitih tipologija s značajnim termičkim performansama. Idealna je za renoviranja, kombinujući sigurnost i funkcionalnost, bez potrebe za visokim troškovima.

Okretni termički izolovan sistem SMARTIA S67

SMARTIA S67

SMARTIA S67 je novi Alumil okretno/nagibni sistem kompletni, koji kombinuje izvrsne performanse termičke izolacije uz visoku konstruktivnu fleksibilnost i izvanredan dizajn.

Okretni termički neizolovan sistem SMARTIA M15000

SMARTIA M15000

SMARTIA M15000 je okretno/nagibni sistem koji može zadovoljiti različite potrebe zahvaljujući širokom rasponu profila za prozore i vrata.

Okretni termičko izolovani sistem SMARTIA S67 URBAN

SMARTIA S67 URBAN

SMARTIA S67 URBAN je novi okretni termičko izolovani sistem jedinstvene estetike koja idealno kombinuje industrijski izgled i vrhunske performanse.

Toplotno izolovani sistem SMARTIA S67 PHOS

SMARTIA S67 PHOS

SMARTIA S67 PHOS nudi moderne minimalističke linije sa skrivenim krilima i okovima. Ova verzija maksimizira prirodnu svetlost zahvaljujući značajno smanjenoj vidljivoj širini aluminijuma od samo 72 mm. Izuzetna toplotna izolacija i performanse u smislu propusnosti vazduha, vodonepropusnosti i opterećenja vetrom, čine ovaj sistem idealnim za zahtevne projekte.

Okretni termički izolovan sistem COMFORT M20000

COMFORT M20000

COMFORT Μ20000 je termički izolovan sistem sa krilima za robustne konstrukcije i zadovoljavajućom termičkom izolacijom i visokim stepenom sigurnosti.

Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M940

COMFORT M940

COMFORT M940 je ekonomičani lagan neizolovan okretno/nagibni sistem, bez ugrožavanja performansi i dostupan je u različitim rešenjima.

Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M9400

COMFORT M9400

COMFORT M9400 sastoji se od jednog od najcelovitijih neizolovanih prozorskih sistema koji mogu služiti širokom rasponu različitih potreba uz zadovoljavajuće performanse.