SN Stolarija

Prozori i vrata - Schüco

Schüco AWS 70.HI

AWS 70.HI

Dokazana serija aluminijumskih prozora visoke toplotne izolacije Schüco AWS 70.HI opremljena je specijalno za visoke zahteve zaštite od lavina i uspešno ispitana od strane akreditiranog austrijskog ispitnog i kontrolnog mesta Holzforschung Austria

Schüco AWS 75.SI+

AWS 75.SI+

Aluminijumski prozorski sistem Schüco AWS 75.SI+ nudi izvanrednu toplotnu izolaciju sa karakteristikama sličnim onima kod drvenih prozora. Ali sa izvanrednim prednostima aluminijuma: trajnost i stabilnost, uska vizuelna površina kao i raznolik dizajn – izvodljiv u velikim transparentnim formatima.

Schüco AWS 60.HI

AWS 60.HI

Schüco AWS 60 nudi za svako tržište idealnu kombinaciju termoizolacije i proverene sistemske tehnike. Schüco AWS 60 je prozorski sistem iz kompaktne klase, kod koga sve komponente dolaze iz jedne ruke: profili, okovi, zaptivci i pričvršćenja.

Schüco AWS 70 ST.HI

AWS 70 ST.HI

​Sistemi prozora Schüco AWS sa dubinom profila od 70 mm spajaju dobro toplotnu izolaciju sa jedinstvenim prednostima aluminijuma: dugovečnost i robusnost, uzak vizuelni izgled kao i veliki izbor dizajna.

Schüco AWS 75 BS.SI+

AWS 75 BS.SI+

Kao Block-prozor sa skrivenim ramom krila Schüco prozori AWS 75 BS.SI+ ispunjavaju visoke arhitektonske zahteve sa uskim dizajnom pri maksimalno mogućoj transparentnosti.

Schüco AWS 90 BS.SI+

AWS 90 BS.SI+

Schüco AWS 90 BS.SI+ povezuje prednosti aluminijuma sa termoizolacijom za održivu arhitekturu. Schüco AWS 90 BS.SI+ ispunjava najviše arhitektonske zahteve dizajna i mogućnosti uređivanja.

Schüco AWS 90.SI+ Green

AWS 90.SI+ Green

Schüco AWS 90.SI+ Green povezuje prednosti aluminijuma sa termoizolacijom za održivu arhitekturu. Schüco AWS 90.SI+ Green ispunjava najviše arhitektonske zahteve dizajna i mogućnosti uređivanja.

Schüco AWS 57 RO

AWS 57 RO

Za krovno zastakljivanje velikih površina – energetska efikasnost i konstruktivna raznovrsnost. Dobra bazna izolacija, pouzdano zaptivanje i atraktivni dizajn čine krovni prozor AWS 57 RO svestranim

Schüco AWS 65

AWS 65

Energetski zahtevi se pomoću obimnog asortimana profila i promišljenim konstruktivnim detaljima dobro ispunjavaju. Serija je pogodna za prozore koji se otvaraju na unutra i na spolja. Sa dubinom ugradnje od 65mm stoje na raspolaganju različite varijante za mnoga rešenja specijalnih dizajnerskih zahteva.

Schüco VentoFrame

VentoFrame

Schüco VentoFrame je uređaj za provetravanje sa samoregulirajućim ventilacijskim preklopom bez povrata toplote. Instalacija je nevidljiva u Schüco prozoru (u štoku). Schüco VentoFrame je energetski efikasan ventilacijski sistem, koji se malim troškovima jednostavno ugradi.

Schüco AWS 70 BS.HI

AWS 70 BS.HI

Sistemi prozora Schüco AWS sa dubinom profila od 70 mm spajaju dobro toplotnu izolaciju sa jedinstvenim prednostima aluminijuma: dugovečnost i robusnost, uzak vizuelni izgled kao i veliki izbor dizajna.