SN Stolarija

Ulazna vrata - Schüco

Schüco ADS 65

ADS 65

Različite varijante dizajna dozvoljavaju mnogobrojne varijante oblikovanja za spoljašnjost građevine. Zahvaljujući opcionalnoj opremi mogu Schüco ADS 65 da se koriste kao multifunkcionalna vrata a i da se umreže u bezbednosni sistem i automatizaciju zgrade.

Schüco ADS 90.SI

ADS 90.SI

Serijom vrata Schüco ADS 90.SI, Schüco postavlja novi standard sistema i standarde za niskoenergetska aluminijumska vrata. Proširene zone izolacije, sistem neprekidnog srednjeg zaptivanja i specijalna izolacija staklenih ivica omogućava neprevaziđene sistemske osobine.

Schüco ADS 60

ADS 60

Schüco vrata ADS 60 su ekonomično rešenje za ulaze kod kojih ne stoji u prvom planu termoizolacija, na primer u toplijim klimatskim zonama, u unutrašnjoj oblasti ili u javnim zgradama.

Schüco ADS 70 HD

ADS 70 HD

Schüco vrata ADS 70 HD (Heavy Duty) povezuje izuzetna termoizolacija i pružaju velike mogućnosti u slobodi konstruisanja i veliki broj varijanti.

Schüco ADS 75.SI

ADS 75.SI

Schüco vrata ADS 75.SI (Super Insulation) povezuje izuzetna termoizolacija i pružaju velike mogućnosti u slobodi konstruisanja i veliki broj varijanti.

Schüco ADS 90 PL SL.SI

ADS 90 PL SL.SI

Visoka mehanička postojanost i odlične fizičke osobine preporučuju konstrukciju za primenu u luksuznoj stambenoj izgradnji. Dokazan sistem srednjeg zaptivka u oblasti prozora ovde se konsekventno prenosi na vrata.

Schüco ADS 75 SimplySmart

ADS 75 SimplySmart

Schüco ADS 75 SimplySmart je predviđen kako za poslovnu tako i za stambenu gradnju. Troslojna kontrukcija profila omogućava poboljšanje statike za razliku od drugih sistema vrata.

Schüco ADS 90.SI SimplySmart

ADS 90.SI SimplySmart

Schüco ADS 90 SimplySmart je predviđen kako za poslovnu tako i za stambenu gradnju. Dvostruki nivo izolacije sa EPDM gumama i ispunom ploče doprinosi maksimalnoj toplotnoj izolaciji.

Schüco ADS 80 FR 30 / EI30

ADS 80 FR 30 / EI30

Schüco vrata ADS 80 FR 30 ispunjavaju sve zahteve protivpožarnih klasa EI30 kao i EW30. Serija se sastoji od 5 –komornih šupljih profila sa dubinom ugradnje od 80 mm, pogodna i za velike unutrašnje dimenzije prolaza.