SN Stolarija

Ulazna vrata

Prvi utisak ostaviće svakako ulaz, zato treba posebno posvetiti pažnju odabiru ulaznih vrata koja pored estetskog momenta pružaju maksimalnu bezbednost kao i zaštitu od vremenskih uslova.

Schüco ADS 65

ADS 65

Različite varijante dizajna dozvoljavaju mnogobrojne varijante oblikovanja za spoljašnjost građevine. Zahvaljujući opcionalnoj opremi mogu Schüco ADS 65 da se koriste kao multifunkcionalna vrata a i da se umreže u bezbednosni sistem i automatizaciju zgrade.

Schüco ADS 90.SI

ADS 90.SI

Serijom vrata Schüco ADS 90.SI, Schüco postavlja novi standard sistema i standarde za niskoenergetska aluminijumska vrata. Proširene zone izolacije, sistem neprekidnog srednjeg zaptivanja i specijalna izolacija staklenih ivica omogućava neprevaziđene sistemske osobine.

Schüco ADS 60

ADS 60

Schüco vrata ADS 60 su ekonomično rešenje za ulaze kod kojih ne stoji u prvom planu termoizolacija, na primer u toplijim klimatskim zonama, u unutrašnjoj oblasti ili u javnim zgradama.

Schüco ADS 70 HD

ADS 70 HD

Schüco vrata ADS 70 HD (Heavy Duty) povezuje izuzetna termoizolacija i pružaju velike mogućnosti u slobodi konstruisanja i veliki broj varijanti.

Schüco ADS 75.SI

ADS 75.SI

Schüco vrata ADS 75.SI (Super Insulation) povezuje izuzetna termoizolacija i pružaju velike mogućnosti u slobodi konstruisanja i veliki broj varijanti.

Schüco ADS 90 PL SL.SI

ADS 90 PL SL.SI

Visoka mehanička postojanost i odlične fizičke osobine preporučuju konstrukciju za primenu u luksuznoj stambenoj izgradnji. Dokazan sistem srednjeg zaptivka u oblasti prozora ovde se konsekventno prenosi na vrata.

Schüco ADS 75 SimplySmart

ADS 75 SimplySmart

Schüco ADS 75 SimplySmart je predviđen kako za poslovnu tako i za stambenu gradnju. Troslojna kontrukcija profila omogućava poboljšanje statike za razliku od drugih sistema vrata.

Schüco ADS 90.SI SimplySmart

ADS 90.SI SimplySmart

Schüco ADS 90 SimplySmart je predviđen kako za poslovnu tako i za stambenu gradnju. Dvostruki nivo izolacije sa EPDM gumama i ispunom ploče doprinosi maksimalnoj toplotnoj izolaciji.

Schüco ADS 80 FR 30 / EI30

ADS 80 FR 30 / EI30

Schüco vrata ADS 80 FR 30 ispunjavaju sve zahteve protivpožarnih klasa EI30 kao i EW30. Serija se sastoji od 5 –komornih šupljih profila sa dubinom ugradnje od 80 mm, pogodna i za velike unutrašnje dimenzije prolaza.

Termički izolovan sistem za ulazna vrata SUPREME SD77

SUPREME SD77

Sistem omogućava mogućnost izrade višestrukih konstrukcija kombiniranih sa aluminijumskim pločama ili sa ispunom od stakla.

Termički izolovan sistem za ulazna vrata SUPREME SD95

SUPREME SD95

Sistem obuhvata kompletan raspon profila sa termoprekidom i ravnim dizajnom za potpuno poravnate konstrukcije koje nude visoku funkcionalnost.

Toplotno izolovana ulazna vrata SD115

SUPREME SD115

Sistem SUPREME SD115 Pivot pruža izvanredan novi osećaj osvetljenja i veze između unutrašnjeg i spolja[njeg okruženja, čineći sistem jedinstvenim po konceptu i dizajnu.

Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M11000

SMARTIA M11000

SMARTIA M11000 je izolovani aluminijumski sistem koji može da reši širok raspon različitih potreba za aluminijumskim ulaznim vratima sa zadovoljavajućim performansama.

Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M15000

SMARTIA M15000

SMARTIA M15000 je jedan od najsavremenijih termički neizolovanih aluminijumskih sistema koji služi širokom izboru različitih ulaznih vrata sa zadovoljavajućim performansama.

Okretni termički neizolovan sistem SMARTIA M15000 BR

SMARTIA M15000 BR

SMARTIA M15000 BR je protivprovalni sistem koji je idealan za izradu visoko sigurnosnih ulaznih vrata i sigurnosnih kaveza.

Okretni termički neizolovan sistem SMARTIA M15000 RS

SMARTIA M15000 RS

SMARTIA M15000 RS je okretni sistem pogodan za izradu ulaznih vrata. Ima poseban dizajn za sprečavanje sirenja dima ili mirisa na specifična zaštićena područja zgrada

Toplotno izolovana ulazna vrata MD67

SMARTIA MD67

Prepoznatljiv po svom modernom dizajnu i visokim performansama, sistem pruža mogućnost izrade ulaznih vrata sa panelima ili staklenim ispunama.

Termički izolovan sistem za ulazna vrata M20000

COMFORT Μ20000

COMFORT Μ20000 je termički izolovan sistem za izradu ulaznih vrata robusnih konstrukcija sa zadovoljavajućom termičkom izolacijom i visokim stepenom sigurnosti.

Termički izolovan sistem za ulazna vrata M940

COMFORT M940

COMFORT M940 je ekonomičan i lagan neizolovani ssistem za izradu ulaznih vrata bez ugrožavanja performansi i dostupan je u različitim rešenjima.

Termički izolovan sistem za ulazna vrata M940

COMFORT M940

COMFORT M940 je ekonomičan i lagan neizolovani ssistem za izradu ulaznih vrata bez ugrožavanja performansi i dostupan je u različitim rešenjima.