SN Stolarija

Vrata i prozori

Stolarija svojim performansama treba da zadovolji niz funkcionalnih i estetskih kriterijuma. Zbog toga njen izbor prilikom ugradnje ili zamene nije nimalo jednostavan posao, pri kom se moraju sagledati mnogi činioci, kao i tehničko-arhitektonske specifičnosti objekta.

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SUPREME S77

ALUMIL SUPREME S77

Sistem SUPREME S77 je ALUMIL-ov predlog za napredne termički izolovane prozore, koji udovoljavaju visokim standardima svih naprednih tržišta i uključuju moderan dizajn. Ovo je idealno rešenje za projekte koji zahtevaju visoku efikasnost maksimalnu sigurnost.

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SUPREME S77 PHOS

ALUMIL SUPREME S77 PHOS

Sistem ALUMIL SUPREME S77 PHOS nudi alternativu za okvire sa skrivenim krilom i spojnicama. Ova verzija idealna je za povećanje prirodnog svetla zahvaljujući značajno smanjenoj vidljivoj širini aluminijuma. Sistem nudi visoku termičku izolaciju i vodonepropustljivost što u kombinaciji sa visokim stepenom redukcije zvuka ga čini idealnim za najzahtevnije projekte.

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SUPREME S91

ALUMIL SUPREME S91

Sistem ALUMIL SUPREME S91 posebno je dizajniran da zadovolji visoke zahteve pasivnih kuća. Idealan je za teške i energetski efikasne konstrukcije koji nude visok stepen sigurnosti. Razvoj sistema podstaknut je potrebom za najboljim klasičnim izvedbama u smislu termičke izolacije, odonepropustljivosti i redukcije zvuka. Sistem je savršeno rešenje za najzahtevnije tržište.

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SMARTIA M11000

ALUMIL SMARTIA M11000

ALUMIL SMARTIA M11000 je okretno/nagibni sistem sa izolacijom koji može zadovoljiti najzahtevnije potrebe zahvaljujući velikom broju rešenja i dizajna.

Okretni termički izolovan sistem ALUMIL SMARTIA M20650

ALUMIL SMARTIA M20650

ALUMIL SMARTIA M20650 je elegantan,toplotno izolovani okretno-nagibni sistem, koji koristeći skriveno krilo pruža minimalistički dizajn. To je idealno rešenje za maksimalni prodor prirodnesvetlosti.

Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M9660

SMARTIA M9660

SMARTIA M9660 je termički izolovan okretno/nagibni sistem za područja sa toplijom klimom, osiguravajući visokokvalitetne konstrukcije i primenu različitih tipologija s značajnim termičkim performansama. Idealna je za renoviranja, kombinujući sigurnost i funkcionalnost, bez potrebe za visokim troškovima.

Okretni termički izolovan sistem SMARTIA S67

SMARTIA S67

SMARTIA S67 je novi Alumil okretno/nagibni sistem kompletni, koji kombinuje izvrsne performanse termičke izolacije uz visoku konstruktivnu fleksibilnost i izvanredan dizajn.

Okretni termički neizolovan sistem SMARTIA M15000

SMARTIA M15000

SMARTIA M15000 je okretno/nagibni sistem koji može zadovoljiti različite potrebe zahvaljujući širokom rasponu profila za prozore i vrata.

Okretni termičko izolovani sistem SMARTIA S67 URBAN

SMARTIA S67 URBAN

SMARTIA S67 URBAN je novi okretni termičko izolovani sistem jedinstvene estetike koja idealno kombinuje industrijski izgled i vrhunske performanse.

Toplotno izolovani sistem SMARTIA S67 PHOS

SMARTIA S67 PHOS

SMARTIA S67 PHOS nudi moderne minimalističke linije sa skrivenim krilima i okovima. Ova verzija maksimizira prirodnu svetlost zahvaljujući značajno smanjenoj vidljivoj širini aluminijuma od samo 72 mm. Izuzetna toplotna izolacija i performanse u smislu propusnosti vazduha, vodonepropusnosti i opterećenja vetrom, čine ovaj sistem idealnim za zahtevne projekte.

Okretni termički izolovan sistem COMFORT M20000

COMFORT M20000

COMFORT Μ20000 je termički izolovan sistem sa krilima za robustne konstrukcije i zadovoljavajućom termičkom izolacijom i visokim stepenom sigurnosti.

Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M940

COMFORT M940

COMFORT M940 je ekonomičani lagan neizolovan okretno/nagibni sistem, bez ugrožavanja performansi i dostupan je u različitim rešenjima.

Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M9400

COMFORT M9400

COMFORT M9400 sastoji se od jednog od najcelovitijih neizolovanih prozorskih sistema koji mogu služiti širokom rasponu različitih potreba uz zadovoljavajuće performanse.

Schüco AWS 70.HI

AWS 70.HI

Dokazana serija aluminijumskih prozora visoke toplotne izolacije Schüco AWS 70.HI opremljena je specijalno za visoke zahteve zaštite od lavina i uspešno ispitana od strane akreditiranog austrijskog ispitnog i kontrolnog mesta Holzforschung Austria

Schüco AWS 75.SI+

AWS 75.SI+

Aluminijumski prozorski sistem Schüco AWS 75.SI+ nudi izvanrednu toplotnu izolaciju sa karakteristikama sličnim onima kod drvenih prozora. Ali sa izvanrednim prednostima aluminijuma: trajnost i stabilnost, uska vizuelna površina kao i raznolik dizajn – izvodljiv u velikim transparentnim formatima.

Schüco AWS 60.HI

AWS 60.HI

Schüco AWS 60 nudi za svako tržište idealnu kombinaciju termoizolacije i proverene sistemske tehnike. Schüco AWS 60 je prozorski sistem iz kompaktne klase, kod koga sve komponente dolaze iz jedne ruke: profili, okovi, zaptivci i pričvršćenja.

Schüco AWS 70 ST.HI

AWS 70 ST.HI

​Sistemi prozora Schüco AWS sa dubinom profila od 70 mm spajaju dobro toplotnu izolaciju sa jedinstvenim prednostima aluminijuma: dugovečnost i robusnost, uzak vizuelni izgled kao i veliki izbor dizajna.

Schüco AWS 75 BS.SI+

AWS 75 BS.SI+

Kao Block-prozor sa skrivenim ramom krila Schüco prozori AWS 75 BS.SI+ ispunjavaju visoke arhitektonske zahteve sa uskim dizajnom pri maksimalno mogućoj transparentnosti.

Schüco AWS 90 BS.SI+

AWS 90 BS.SI+

Schüco AWS 90 BS.SI+ povezuje prednosti aluminijuma sa termoizolacijom za održivu arhitekturu. Schüco AWS 90 BS.SI+ ispunjava najviše arhitektonske zahteve dizajna i mogućnosti uređivanja.

Schüco AWS 90.SI+ Green

AWS 90.SI+ Green

Schüco AWS 90.SI+ Green povezuje prednosti aluminijuma sa termoizolacijom za održivu arhitekturu. Schüco AWS 90.SI+ Green ispunjava najviše arhitektonske zahteve dizajna i mogućnosti uređivanja.

Schüco AWS 57 RO

AWS 57 RO

Za krovno zastakljivanje velikih površina – energetska efikasnost i konstruktivna raznovrsnost. Dobra bazna izolacija, pouzdano zaptivanje i atraktivni dizajn čine krovni prozor AWS 57 RO svestranim

Schüco AWS 65

AWS 65

Energetski zahtevi se pomoću obimnog asortimana profila i promišljenim konstruktivnim detaljima dobro ispunjavaju. Serija je pogodna za prozore koji se otvaraju na unutra i na spolja. Sa dubinom ugradnje od 65mm stoje na raspolaganju različite varijante za mnoga rešenja specijalnih dizajnerskih zahteva.

Schüco VentoFrame

VentoFrame

Schüco VentoFrame je uređaj za provetravanje sa samoregulirajućim ventilacijskim preklopom bez povrata toplote. Instalacija je nevidljiva u Schüco prozoru (u štoku). Schüco VentoFrame je energetski efikasan ventilacijski sistem, koji se malim troškovima jednostavno ugradi.

Schüco AWS 70 BS.HI

AWS 70 BS.HI

Sistemi prozora Schüco AWS sa dubinom profila od 70 mm spajaju dobro toplotnu izolaciju sa jedinstvenim prednostima aluminijuma: dugovečnost i robusnost, uzak vizuelni izgled kao i veliki izbor dizajna.

Jansen Janisol HI vrata

Janisol HI vrata

Proveren sistem vrata Janisol HI zadovoljava maksimalne izolacione zahtjeve i garantuje u pogledu bezbjednosti i trajnosti i u ekstremnim uslovima- kao što je to slučaj na primjer u javnim objektima sa velikom frekvencijom posetilaca.

Jansen preklopna i klizna vrata

Preklopna i klizna vrata

Pomoću Jansen čeličnih profila mogu se izraditi vrata velikih površina, otporna na deformaciju sa uskim ramom. Postojeći asortiman profila i zaptivaka pogodan je za manuelna i automatski rukovana vrata.

JANISOL ARTE

JANISOL ARTE

Ova serija profila je izrađena za sanaciju industrijskih i Loft-zastakljivanja, kao i prozore građevina zaštićenih kao istorijski spomenici.

Schüco CORONA Sl 82

CORONA Sl 82

Schüco Corona SI 82 sistemi prozora raspolažu sa tri zaptivne ravni i konvencionalnim čeličnim armiranjem. 6-komorni sistem profila sa dubinom profila od 82mm pruža izvanredne termoizolacione karakteristike pri istovremenoj uskoj vizuelnoj širini.

Prestige 76mm

Prestige 76mm

Klasičan dizajn koji je prepoznatljiv po spoljnoj ivici sa svojim pravolinijskim oblicima

Arcade 71mm

Arcade 71mm

Klasičan dizajn koji je prepoznatljiv po spoljnoj ivici sa svojim pravolinijskim oblicima

Eforte 84 mm

Eforte 84 mm

Klasičan dizajn koji je prepoznatljiv po spoljnoj ivici sa svojim pravolinijskim oblicima