SN Stolarija

Zaštita od sunca

Nudimo veliki izbor modernih i funckionalnih rešenja za zaštitu od sunca koji omogućavaju ne samo bolje životne uslove, već i uštedu energije tokom letnjih dana, zahvaljujući smanjenju energije potrebne za klimatizaciju.

Zaštita od sunca Schüco CTB

Schüco CTB

Schüco vrata ADS 80 FR 30 ispunjavaju sve zahteve protivpožarnih klasa EI30 kao i EW30. Serija se sastoji od 5 –komornih šupljih profila sa dubinom ugradnje od 80 mm, pogodna i za velike unutrašnje dimenzije prolaza.

Bioklimatska pergola Alumil PG160P SANTORINI

ALUMIL PG160P SANTORINI

To je verovatno jedini sistem pergola koji u samostojećim tipologijama (bez zidne montaže) može pokriti površinu do 50 m2 sa samo četiri stuba.

ALUMIL SMARTIA PG120F Sistem fiksnih pergola

ALUMIL SMARTIA PG120F

Kompletan sistem pergola sa fiksnim lamelama za zaštitu od sunca i povećanje estetike okolnog područja.

SMARTIA PG120P MYKONOS Bioklimatska pergola

SMARTIA PG120P

Sistem pergola sa rotirajućim lamelma za podesivu zaštitu od sunca i potpunu zaštitu od kiše, idealno za transformisanje prostora na otvorenom u udobno i ugodno mesto za život.

COMFORT M13500 Spoljne roletne

COMFORT M13500

Kutije za roletne za bočnu montažu sa spoljne strane, sa zakrivljenim linijama, pogodne za renoviranje i idealne kada nije moguće / željeno smanjenje visine.

SMARTIA M13800 Termički izolovane spoljašnje roletne

SMARTIA M13800

Izolovane roletne visokih performansi postavljene sa gornje strane prozora. Mogu da budu ravne ili zakrivljene, kompatibilni su sa brojnim letvicama i nude dovoljno zasenčenja i poboljšanu sigurnost.

SMARTIA M5300 Žaluzine

SMARTIA M5300

SMARTIA M5300 je sistem okretnih žaluzina, dizajniran za spoljašnju ugradnju i minimalističkog dizajn ili tradicionalnog dizajna.

SMARTIA M5600 Solarsistem za zaštitu od sunca

SMARTIA M5600

SMARTIA M5600 je arhitektonski sistem koji koristi aluminijumske lamele elipsastog dizajna za kontrolisano zasenčenje zgrade i prirodno osvetljenje.