SN Stolarija

EKU WOODART TT THERMOPLUS 98

/ Opis

EKU WOODART TT THERMOPLUS 98 je aluminijum-drvo sistem za prozore i vrata koji je osmišljen i napravljen da odgovori najzahtevnijim svetskim energetskim standardima.

Njegove karakteristike visoke energetske efikasnosti ga lako svrstavaju u najviše građevinske standarde “PASIVNE KUĆE“  i  “CASACLIMA CLASS A+“.

Na institutu IMS u Beogradu je testiran prozor dimenzija 1230mm x 1480mm po Evropskim standardima, sa trostrukim staklopaketom Ug=0,56 w/m2K. Za sklop štoka i krila je izmerena vrednost Uf=1,26 W/m2K, a za ceo prozor je dobijena vrednost koeficijenta toplotne provodljivosti Uw=0,76 w/m2K.

Ovakve odlične performanse ovom sistemu su omogućile vrhunska tehnologija italijanske firme PROFILATI zajedno sa ogromnom dugogodišnjom kompetencijom firme DND PRO, a uz pomoć materijala sa izuzetno niskom toplotnom provodljivošću (lambda vrednost) u obliku ispuna u aluminijumskim profilima (TEW tehnologija) i elastomera (tehnologija zatvorenoćelijskog PVC-a).

Naravno, tu su i vrhunske EPDM gume i plastični delovi od visokokvalitetnog PA66 poliamida svetski poznatih proizvođača.

Unutrašnje drvene obloge su od najkvalitetnijeg hrasta, jasena i raznih egzotičnih vsta drveta. Drvene obloge su izvodljive u nebrojeno završnih tonova i boja, kao i nekoliko različitih oblika – od nežnih zaobljenih do skoro oštrih i grubih.

Velik i širok izbor staklopaketa od 24mm do 52mm ovom sistemu, pored pomenutih visokih karakteristika energetskih efikasnosti, omogućava i veoma visoke parametre zvučne izolacije.

Visoka sigurnost, pouzdanost i bezbednost se obezbeđuje kvalitetnim okovima po najvišim standardima.

Vrhunski, diskretan i dinamičan italijanski dizajn moćnog, pouzdanog i funkcionalnog izgleda ispunjava apsolutno sve estetske i arhitektonske zahteve. Spoj elegancije drveta sa snagom aluminijuma, uz visoku otpornost i minimalno održavanje, čine da skoro sve vrste tipologija i vrsta otvaranja u nebrojeno završnih boja i tonova Vašem unutrašnjem prostoru daju topliju i svetliju atmosferu, uz prirodnu eleganciju.

Ovaj najekonomičniji aluminijum-drvo sistem je idealan izbor pametnih i iskusnih investitora, što dokazuju brojne reference u Beogradu, Srbiji, EX-YU prostoru i Evropi.

/ Preseci